Man må aldri mobbe!

Har du noen gang blitt mobbet? eller har du vært med på det elv?

 

Om du har mobbet;

Hvet du hva du egentlig gjør med den personen du mobber? Mobbing er kjempe arvolig! Personen so blir mobbet, kommer til å miste selvtilgitten sin til slutt.

Sefølgelig finnes det forskjellig type mobbing, f.e.k.s; Utestenning, baksnakking også mobbe pga utseende osv...

Eller har du sett noen bli mobbet og du syns det er dumt? Hva er rett å gjøre da? Si i fra til personen som mobber at dette ikker er greit? , beskytte mobbe offeret? eller hente en voksen person???

 

Om du sier i fra til Mobberen at dette ikke er greit; Det er kjempe modig gjort! Tenk om andre som hørerdet før høre at DU er tøff nok til å si ifra! da kan jo flere si i fra at nå må han/hun slutte.

Men man skal heller ikke lage en slags mobbe ring rundt mobberen, det blir jo egentlig bare feil og en smule slemt!

 

Om du beskytter mobbe offeret; Det er jo sefølgelig bra og! Ikke vær redd for å bli mobbet selv, da har du ihverfall en eller flere som står ved din side! Man kan heller ikke begyne å slenge sjels ord mot mobberen, det skaper bare en ny kamp.

 

Om du ser en blir mobbet og du sier i fra til en voksen; Det må jeg nok si er det BESTE du kan gjøre. Om der sånn at du SELV blir plaget for å ha sagt i fra så er det dumt. Men da akn du tenke at DU, akkurat DU og gjorde det eneste RETTE her! Om du blir kalt sladrehank så er det så galt! Å sladre er å si i fra for å være ekkel! Men å si ifra er at du vil gjøre noen godt!

 

 

-stmo<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

stmo

stmo

16, Oslo

Hei! Denne bloggen handler egentlig om å stoppe mobbing! Mobbing er en grusom ting, og som folk flest syns, så er det greit å få stopp på mobbingen. Det er derfor bloggen heter "STMO" for "STOPP MOBBING"

Kategorier

Arkiv

hits